szolgáltatások

ÁTFOLYÓS RENDSZERŰ ÉS ZÁRTVÉVŰ PNEUMATIKUS PACKEREK

            szolgáltatás


Mire használhatók a pneumatikus packerek?
pneumatikus packer

Törött, repedt, vagy lyukas csővezetékek, csatornák részszakaszainak, vagy hibás csőkötéseinek béleléses (pl. 3P LINER) technológiával történő javításánál nélkülözhetetlen munkaeszköz.

Ezen feltárás nélküli („no dig”) technológiák alkalmazásának a legfőbb célja a felújításra kerülő csőszakasz folyadéktömörségének biztosítása és szilárdsági viszonyainak a helyreállítása.

Átfolyós rendszerű packerek:

pneumatikus packer pneumatikus packer

Mitől függ, hogy melyik packertípust használjuk?

Az alkalmazásra kerülő technológián kívül a javítás helyi körülményei is döntőmértékben befolyásolják a packer típusának megválasztását.

Az átfolyós rendszerű packerek előnye, hogy kis mennyiségű víz (pl. talajvíz, csurgalékvíz, stb.) esetében átemelés nélkül is megfelelő eredménnyel használhatók. A packer hosszát, így az egy technológiai ciklussal javítható csőhosszt, az átvezető cső merevsége miatt, a csőbe juttatáshoz rendelkezésre álló hely méretei (pl. akna) határozzák meg.

A zártvégű packerek hajlékonyak, hosszukat a csőbe juttatás nehézségei kevésbé korlátozzák. Vízráfolyás esetén azonban vízátemelést kell alkalmazni.

Zártvégű packerek:

pneumatikus packer pneumatikus packer